صادرات انواع کلوچه رژیمی مسقطی که غالبا به عنوان مسقطی لاری و یکی از سوغاتی های مخصوص شهر شیراز شناخته می شود. صادرات انواع کلوچه رژیمی مسقطی نیز به ثبت استاندارد ملی رسیده است و به راحتی به خارج از کشور مخصوصا کشور عراق صورت می گیرد .
مسقطی چیست ؟
مسقطی یک نوع شیرینی است که مواد اولیه آن نشاسته ، روغن ، شکر ، زعفران ، هل و گلاب است . از انواع مغز پسته و بادام برای تزیین آن استفاده می شود .
آیا می دانیداین شیرینی دو قرن پیش از بندر مسقط کشور عمان به سواحل خلیج فارس ایران آمد ولی امروزه این محصول در شهر لار در جنوب فارس ساخته می شود ولی به عنوان مسقطی شیراز معروف شده است . مسقطی لاری یکی از انواع دسرها و شیرینی های ایرانی به شمار می آید .
انواع کلوچه رژیمی مسقطی
انواع کلوچه تهران رژیمی مسقطی که شامل موارد ذیل می باشد :
- مسقطی قرمز که حاوی برگ گل رز است .
- مسقطی زرد که مواد استفاده در آن بادام هندی ، خلال پسته و خلال بادام می باشد .
- مسقطی انار
- مسقطی پرتغال
- مسقطی ساده
- مسقطی گردویی
- مسقطی انجیری
- مسقطی زعفرانی
- مسقطی زرشک
- مسقطی نارگیلی
- مسقطی رنگی
- مسقطی حلوایی
طرز تهیه مسقطی
طرز تهیه آن بسیار شبیه به فرنی نشاسته می باشد اما مدت زمان پخت آن بسیار طولانی و همراه با،باز پرداخت بسیاری می باشد. بعد از آماده شدن حالت کشسانی به خود می گیرد. برای سفت شدن مسقطی باید مدت زمان پخت را افزایش دهیم.
- بیشتر بخوانید: کلوچه زنجبیلی
بسیار طولانی باشد. علت سفت شدن مسقطی بخاطر نشاسته ی به کار رفته شده در آن است و از خاصیت های طبیعی مسقطی سفت شدن آن و باعث خوشمزگی در طعم آن می شود .
کالری مسقطی چقدر است؟ هر 100گرم مسقطی 200کالری دارد. به دلیل وجود نشاسته در آن مسقطی چاق کننده است .
- بیشتر بخوانید: کلوچه خرمایی
مسقطی را از کجا بخریم؟ شما می توانید با مشاورین ما در تماس باشید برای آگهی از نحوه خرید مسقطی می توانید با ما در ارتباط باشید .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.